Hey Clinics - Vlijmen logo

Het Verschil Tussen Plastisch Chirurgen en Cosmetische Artsen bij Hey Clinics

Het Verschil Tussen Plastisch Chirurgen en Cosmetische Artsen bij Hey Clinics

Het Verschil Tussen Plastisch Chirurgen en Cosmetische Artsen bij Hey Clinics

Bij Hey Clinics zijn we trots op ons team van hooggekwalificeerde specialisten, waaronder onze plastisch chirurgen Dr. Frans Straten en Dr. Henriette Kroese, en onze ervaren cosmetische arts Dr. Denis Alekseev. Hoewel zowel plastisch chirurgen als cosmetische artsen essentiële rollen spelen in esthetische verbeteringen, zijn er belangrijke verschillen in hun opleiding, expertise en de behandelingen die ze uitvoeren.

Wat is een Plastisch Chirurg?

Onze plastisch chirurgen, Dr. Frans Straten en Dr. Henriette Kroese, zijn uitvoerig opgeleid in zowel reconstructieve als esthetische chirurgie. Na een uitgebreide medische opleiding hebben zij zich gespecialiseerd in plastische chirurgie, wat hen bevoegd maakt voor complexe chirurgische ingrepen. Zij focussen zich op procedures die niet alleen de esthetiek verbeteren maar ook functionele aspecten herstellen, zoals ooglidcorrecties, facelifts, borstreconstructies en lichaamscorrigerende ingrepen

Wat is een Cosmetische Arts?

Dr. Denis Alekseev, onze cosmetische arts, specialiseert zich in minder invasieve esthetische behandelingen. Zijn expertise ligt vooral bij het verbeteren van het uiterlijk door middel van niet-chirurgische procedures zoals injectables (botox en fillers), huidverjonging en laserbehandelingen. Dr. Alekseev benut zijn diepgaande kennis van gezichtsanatomie om subtiele verfraaiingen te bereiken die de natuurlijke schoonheid van onze cliënten versterken.

De Juiste Specialist Kiezen bij Hey Clinics

De keuze voor een behandeling bij Hey Clinics is afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en esthetische doelen. Onze specialisten werken nauw samen om te garanderen dat je de beste zorg en resultaten ontvangt, of je nu kiest voor een ingrijpende reconstructieve operatie of een subtiele esthetische verbetering.

  • Plastische Chirurgie: Voor omvangrijke veranderingen of reconstructieve ingrepen zijn Dr. Frans Straten en Dr. Henriette Kroese jouw ervaren plastisch chirurgen.

 

  • Cosmetische Behandelingen: Voor niet-chirurgische benaderingen en subtiele esthetische verbeteringen is Dr. Denis Alekseev de aangewezen expert.

Welk pad je ook kiest op jouw reis naar zelfverbetering, Hey Clinics biedt toegewijde ondersteuning en deskundige zorg. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken welke opties het beste bij je passen.